Sunnuntai-iltana kun kotiuduin messuilta oli olo melkoisen vetämätön. Mutta, mutta... mikäs sen olon kohentaa? Koolaus tietty :-)
132380.jpg
Lanka 100% villaa, Novitan Bambino, valkoista ja luonnonvalkoista, molempia kaksi kerää.
Vyyhtesin langat samalle kerälle, valkoisen vyyhdin pituus tasan 2 metriä ja luonnonvalkoisen 2,4 metriä.
Molemmat vyyhdit laitoin uimaan haaleaan veteen ja sillä välin kun ne kastuivat kunnolla kauttaaltaan tein väriliuokset ensimmäiseen vyyhtiin valmiiksi.
Nostin vyyhdin vedestä ja otin kiinni siten että molemmat puolet tulivat samanmittaisiksi (toivottavasti tästä tulee raitaa, selvinnee tällä viikolla kun ehdin neulomaan) ja toisen pään vyyhdistä upotin
Lemonadeen ja toisen pään Ice Blue Rasberry Lemonadeen. Molempia meni yksi pussi ja väri tarttui hyvin. Lopuksi nostin vyyhdin vatiin ja ruiskulla sohin siihen noita punaisia täpliä, värinä Tropical Punch. Ja tässä siis oli tuo luonnonvalkoinen.
Tein seuraavaksi
Tropical Punchin lisäksi vielä Pink Lemonadesta liemen ja taas sama juttu, puolivälistä vyyhtiä kiinni ja liemiin lillumaan tämäkin valkoinen vyyhti.
Tämän jälkeen tapaan huuhdella vyyhdit; yhtään väriä ei irronnut huuhteluveteen, sitten kiersin vyyhdit lähes kuiviksi ja mikrotin 2 x 3-4 minuuttia ja nyt ne vaan odottavat pääsevänsä pikkuruisiksi lapasiksi ja sukiksi, ehkäpä tulee myssykin samaan settiin.

Marsu